Uw lokale partner in onroerend goed
DMG Vastgoed - Logo
Over onsContacteer ons

Uw eigendom vlot verkopen

Uw eigendom op een vlotte, transparante wijze en aan een correcte prijs verkopen? Het kan aan de hand van onze zorgvuldige en professionnele manier van werken.
1

Waardebepaling

Wij komen bij u ter plaatse voor een objectieve schatting van de verkoopwaarde van uw eigendom. Onze bevindingen ter plaatse vormen de basis voor de waardebepaling. De verdere uiteenzetting van de berekening vindt plaats bij ons op kantoor. Verder nemen we de kadastrale gegevens, ligging en vastgoedinformatie omtrent uw woning mee in acht. Onze bevindingen worden afgetoetst aan de actuele vastgoedprijzen en aan reeds verkochte eigendommen bij u in de buurt. Hierdoor kunnen we u als eigenaar de meest acurate en actuele waardebepaling voorleggen.

Op basis van dit resultaat informeren we U als eigenaar tenslotte van onze mening wat betreft de meest aangewezen vraagprijs.
Waardebepaling
Administratieve voorbereiding
2

Administratieve voorbereiding verkoopdossier

Zowel bij de verkoop van een eigendom in het Vlaams Gewest als in het Waals Gewest dienen heel wat verplichte attesten en documenten aanwezig te zijn. Zo dient er bijvoorbeeld een energieprestatiecertificaat aanwezig te zijn alvorens een woning te koop aan te bieden.

Welke attesten dienen aangevraagd te worden? Bij welke instanties dient dit te gebeuren? Wij ontlasten u als eigenaar van deze rompslomp en stellen het volledige verkoopdossier samen.
3

Publiciteit en marketingtools

“You have only one chance to make a first impression”. Daarom maken wij gebruik van professionele fotografie om uw eigendom op de best mogelijke manier in beeld te brengen! Deze fotoreportages gebruiken we vervolgens op verscheidene portaalsites, waaronder onze eigen gepersonaliseerde site. Daar niemand nog de kracht van sociale media kan minimaliseren, wordt uw eigendom ten volle gepromoot op o.a. Facebook en Instagram op allerhande manieren. In onze steeds up-to-date blijvende vitrine wordt uw eigendom aan de hand van smaakvolle, led verlichte kaders tentoongesteld. Aan de hand van onze opvallende publiciteitsborden ten slotte wordt uw eigendom ook ter plaatse in de kijker gezet!
Publiciteit en marketingtools
Begeleide bezichtigingen
4

Begeleide bezichtigingen ter plaatse

Wij gaan met uw eigendom om alsof het de onze is. Elke bezichtiging met kandidaat-kopers wordt steeds door één van onze professionele makelaars geleid. We nemen uitvoerig de tijd om de kandidaat doorheen de woning te leiden, waarbij wij hem op een correcte en transparante manier informeren. Zijn er nog bepaalde kosten te voorzien (niet conforme elektrische installatie, te isoleren dak, te vernieuwen raamwerken,..) aan de woning, dan bekeken wij reeds wat de mogelijke kostprijs is zodat de kandidaat-koper reeds zicht heeft op een correct totaalplaatje.
5

Opvolging leads

Via ons geautomatiseerd systeem wordt uw eigendom voorgesteld aan ons uitgebreid klantenbestand kandidaat-kopers. Elke bezichtiging of informatieaanvraag geeft bovendien aanleiding tot het opvolgen van desbetreffende lead, op deze manier kunnen we u, als verkoper, correcte feedback geven en desgevallend onze modus operandi op basis hiervan aanpassen.
Opvolging leads
Onderhandelingen met kandidaat kopers
6

Onderhandelingen met kandidaat-kopers

Wanneer de interesse van één of meerdere kandidaten geconcretiseerd wordt in de vorm van een bod trachten we via gerichte onderhandelingen tot het meest gewenste resultaat te komen waar u als verkoper volledig achter staat.
7

Opmaak en ondertekening compromis

Eens bovenstaand aanbod tot koop door u wordt aanvaard, vindt in theorie reeds een verkoop plaats. Uiteraard zorgen wij echter voor de opmaak en ondertekening van de onderhandse verkoopovereenkomst waarin alle verplichte en noodzakelijke verkoopmodaliteiten worden opgenomen.
Opmaak en ondertekening compromis
Communicatie en opvolging
8

Communicatie en opvolging met instrumenterende notaris(sen)

Na ondertekening van de verkoopovereenkomst wordt het verkoopdossier in totaliteit overgemaakt aan zowel de notaris van uw keuze als die van de koper. Wij waken desgevallend over de goede afloop betreffende de kredietaanvraag van de koper en houden u
betrokken bij elke ontwikkeling.
9

Verlijden van akte en overdracht eigendom

Voorafgaand aan de afspraak op het notariaat voor het verlijden van de authentieke akte zorgen wij voorde opname van de meterstanden en het invullen van de overnamedocumenten. Tenslotte begeleiden weU bij de notaris tot na de overdracht van de sleutels en in het verlengde uw eigendom.
Verlijden van de akte

Contacteer ons vrijblijvend

Verkrijg een waardebepaling van de verkoopwaarde van uw eigendom en ontvang uw energieprestatiecerfiticaat nu volledig gratis bij de tekoopstelling!