Uw lokale partner in onroerend goed
DMG Vastgoed - Logo
Over onsContacteer ons

Wij nemen het volledige verhuurproces in handen

Zorgeloos verhuren

Gezien het dynamisch karakter van de huurwetgeving en de woningkwaliteitsnormen is het geen overbodige luxe om u de dag van vandaag te laten bijstaan tijdens de verhuur van uw eigendom door professionals in het vak.

Wij nemen het volledig verhuurproces in handen, van het zoeken naar een geschikte huurder tot en met de administratieve afhandeling, waardoor u als eigenaar zorgeloos achteruit kan leunen tijdens het volledige proces.
Zorgeloos verhuren
Bepaling huurprijs
1

Bepaling huurprijs

Concreet starten wij met onze visie toe te lichten wat betreft de potentiële huurprijs van uw eigendom na een afspraak ter plaatse. In samenspraak met de eigenaar wordt vervolgens de effectieve verhuurprijs alsook de verhuurmodaliteiten bepaald.
2

Op zoek naar een geschikte huurder

De publiciteit wordt zowel lokaal als online verzorgd. Bezichtigingen ter plaatse gebeuren steeds in aanwezigheid van één van onze makelaars. Elke uitvoerig toegelichte kandidatuur wordt u overgemaakt en voorzien van de nodige feedback. In de zoektocht naar een huurder, streven we samen met u, naar de correcte betaling van de maandelijkse huur, evenals de goede zorg en onderhoud van uw eigendom.
Zoektocht naar geschikte huurder
Huurovereenkomst, brandverzekering & huurwaarborg
3

Huurovereenkomst, brandverzekering & huurwaarborg

Eens een geschikte huurder gevonden is, waken we over de correcte uitvoering van de noodzakelijke betalingen, de creatie van de huurwaarborg en het afsluiten van de brandverzekering vanwege de huurder. Daaropvolgend wordt er voor een sluitende huurovereenkomst gezorgd waarin alle algemene en wettelijke bepalingen worden opgenomen.
4

Plaatsbeschrijving

Onder het motto: voorkomen is belangrijker dan genezen, zorgen wij voor een uitgebreide en nauwkeurige plaatsbeschrijving bij intrede, waarbij tevens de meterstanden worden opgenomen en overnamedocumenten worden ingevuld.
Plaatsbeschrijving
Registratie
5

Registratie

Na ondertekening door beide partijen wordt het huurdossier vervolgens door ons ter registratie aangeboden. Eens geregistreerd ontvangt u tenslotte de desbetreffende attesten ter aanvulling van uw verhuurdossier.
6

Opvolging

Uiteraard staan wij u, indien nodig, graag nog bij met raad en advies na de administratieve afhandeling van uw verhuurdossier.
Opvolging

Contacteer ons vrijblijvend

Verkrijg een waardebepaling van de verhuurwaarde van uw eigendom en ontvang uw energieprestatiecerfiticaat nu volledig gratis bij de tehuurstelling!